follow Catalog firme » Textile incaltaminte » Broderii » Broderie computerizata » Judetul TIMIS
  home     Broderie computerizata   Judetul TIMIS

Broderie computerizata Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru broderie computerizata completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
broderie computerizata textile, broderie computerizata timisoara, broderie computerizata timis, broderie computerizata (Timisoara, TIMIS)
Firma realizeaza broderie computerizata si industriala pe orice tip de tesaturi si programe computerizate pentru broderii. este o firma infiintata in anul 2006, avand o echipa tanara cu experienta in domeniul, broderiei, lucrari de proiectare. firma este intr-o continua dezvolatre datorita nu numai cererii mari ci si din nevoia de atine pasul cu toate noutatile de pe piata, fiind mereu pregatiti pentru a..
0723 *** ***Click aici!
broderie computerizata textile, broderie computerizata (Timisoara, TIMIS)
Firma s.c. embro center s.r.l.a fost infiintata in anul 1999 si de atunci si pana in prezent am colaborat cu foarte multe firme, dar noi suntem in continuare in cautare de noi colaboratori si clienti. firma poate face broderii diverse: pe sepci, pe materiale textile, pe piele sau imitatie de piele, pe produse finite, pe produse semifabricate. in general firma noastra pe partea..
0256 *** ***Click aici!
broderie computerizata timisoara (Timisoara, TIMIS)
Graphik art este o firma infiintata in anul 2005. avand o echipa tanara cu experienta in domeniul serigrafiei, broderiei, lucrari grafice etc. va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0724 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie